Португалец ритнал стола на Бащата в Локо

Португалецът Пауло Серджо е една от причините Христо Колев да бъде освободен от Локомотив (Пловдив), съобщава „Меридиан Мач“. Вече бившият треньор на „черно-белите“ не е пожелал да вземе халфа от Иберийския полуостров, който изкара проби в отбора.

Бащата дори е бил против да се играе втора контрола, за да се преценяват качествата на Серджо. Португалецът обаче е подписал договор през главата на треньора по настояване на собственика Христо Крушарски. Халфът парафира с пловдивчани за 2,5 години, като това е било една от основните причини за раздялата с Колев. Другите са слабият старт на „черно-белите“ през пролетта както и натиска от БФС да се назначи и друг треньор в отбора заради липсата на Про лиценз на Христо Колев.

За това, че Пауло Серджо е един от любимците на Крушарски, може да се съди и по факта, че португалецът попадна в групата на Локо за мача с Лудогорец в Разград. Това ще бъде и дебют на Илиан Илиев начело на „смърфовете“. В състава на Локо се връщат Ванчо Траянов и Дани Кики, които изтърпяха наказанията си, но все още извън тима е голмайсторът Мартин Камбуров, чиято санкция не е изтекла.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top