Посрещнаха Бойко с метла и цветя на летището!

Жените, които отговарят за хигиената на летище София чакаха премиера Бойко Борисов да се завърне от Брюксел, за да му благодарят, че нареди да бъде прекратен договор с почистваща фирма и така те ще запазят работата си.
За разпореждането стана известно, след като една от хигиенистките разказа емоционално във Фейсбук как премиерът лично й се обадил и й казал какво е направил. Думите й бяха споделени от Борисов в неговия личен профил.
Заради продължилата почти до полунощ среща на върха на ЕС обаче Борисов се забави в Брюксел. Той обаче проведе разговор с жените, които го чакаха с цветя и деца на профила си в Скайп. Премиерът се обърна към жените с „милички“, а те му благодариха и обявиха, че му поднасят в знак на благодарност метла с българското знаме срещу всички корупционни сделки, които петнят името му.
„Благодаря на дамите за символния подарък, който получих тази нощ на летището. Не само на тях, но и на всички граждани категорично заявявам, че съм абсолютно решен да измета и изчистя цялата корупция в държавата, каквото и да ми коства това“, написа днес Борисов на страницата си във Фейсбук.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top