Посрещнаха Бойко с метла и цветя на летището!

Borisov

Жените, които отговарят за хигиената на летище София чакаха премиера Бойко Борисов да се завърне от Брюксел, за да му благодарят, че нареди да бъде прекратен договор с почистваща фирма и така те ще запазят работата си.
За разпореждането стана известно, след като една от хигиенистките разказа емоционално във Фейсбук как премиерът лично й се обадил и й казал какво е направил. Думите й бяха споделени от Борисов в неговия личен профил.
Заради продължилата почти до полунощ среща на върха на ЕС обаче Борисов се забави в Брюксел. Той обаче проведе разговор с жените, които го чакаха с цветя и деца на профила си в Скайп. Премиерът се обърна към жените с „милички“, а те му благодариха и обявиха, че му поднасят в знак на благодарност метла с българското знаме срещу всички корупционни сделки, които петнят името му.
„Благодаря на дамите за символния подарък, който получих тази нощ на летището. Не само на тях, но и на всички граждани категорично заявявам, че съм абсолютно решен да измета и изчистя цялата корупция в държавата, каквото и да ми коства това“, написа днес Борисов на страницата си във Фейсбук.

Снимка: Фейсбук

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top