Посрещнаха Локомотив като шампион преди дербито, въпреки загубата от Берое (ВИДЕО)

Над 200 привърженици посрещнаха Локомотив (Пловдив) на „Лаута“ в събота късно вечерта. Играчите записаха тежка загуба от Берое в Стара Загора с 2:5, но феновете  ясно им показаха, че ще ги подкрепят до дупка от една от най-верните агитки в България, съобщана официалният сайт на клуба.

Такова посрещане, след такъв резултат може да се счита за прецедент в родната “А“ група. Грешникът Харуби с привидно учудване установи, че нито един „черно-бял“ фен не тръгна да го критикува, напротив. Той бе окуражен и поздравен.

Почти по едно и също време на Лаута пристигнаха и U19. Те също записаха поражение в събота от Черно море във Варна (2:1), но също бяха посрещнати като шампиони от привържениците.

„Резултатите нямат значение, понякога си затваряме очите за грешките и лошите решения. Правим го в името на нещо по-велико от името на даден играч на гърба на фланелката му. Правим го за Локомотив. Правя го и ще продължавам да го правя, докато това „черно-бяло“ сърце спре да бие“, емоционално заяви фен на Локомотив при пристигането на Мартин Камбуров и компания.

„Изненадан съм от посрещането на феновете ни, те ни вдъхват нужния кураж и увереност. Нямаме право на 24-и в дербито с Ботев да ги разочароваме“, заяви защитникът Иван Иванов.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top