Почина Никола, който се разби с мотора си до гробищата

Почина 20-годишния Никола Панайотов, който преди два месеца катастрофира с мотора си на Цариградско шосе, до Централните гробища в Пловдив.

Припомняме, че инцидентът стана на 29 февруари около 18:30 ч. Никола се движел с висока скорост с мотора си „Сузуки” към центъра на града, когато се удря в задната част на пловдивско „Рено“, шофирано от 54-годишен водач. Тогава от полицията съобщиха, че мотористът е изгубил контрол над мотора, навлязъл е в дясната лента и се ударил в колата. Моторът изхвърчал на 100 метра напред.

Младежът е бил без свидетелство за управление. След катастрофата той бе приет с опасност за живота в в спешното отделение на УМБАЛ  „Св. Георги“ в Пловдив. Той имал черепно-мозъчна травма, кръвоизлив в мозъка, счупен десен крак и е бил настанен в Клиниката по анестезия и интензивно лечение. Направена му бе и операция на главата. Впоследствие Никола дълго време бе в кома.

„Толкова много съжалявам, а имаше планове, не му се умираше, говорихме си да спира с тези мотори, да внимава, обеща ни, но третия път Господ си го взе!“, разказаха близки на момчето, което има и други катастрофи с мотор. То оцеля през юли миналата година при подобен инцидент.

 

 

Подобни статии

Top