Почина майката от „Всички обичат Реймънд“

Актрисата Дорис Робъртс, звездата от телевизионния сериал „Всички обичат Реймънд“ и много други комедийни ситкоми е починала на 90-годишна възраст в неделя в дома си в Лос Анджелис – пише manager.bg.

Тя е носител на 4 награди „Еми“ за поддържаща роля за Мари Бароун – майката на Реймънд (Рей Романо), нюйоркски спортен журналист, тероризиран от близките си. Дорис Робъртс играе тази роля 9 сезона.

„Дорис Робъртс имаше енергия и дух, които очароваха. Тя никога не се спираше – нито за работа, нито за многобройни благотворителни инициативи или просто да бъде ментор на някой млад актьор. Тя правеше всичко с огромна любов към живота и хората „, казва комикът Рей Романо в кратко съобщение.

Филмовата й снаха Патриша Хийтън пише в социалните мрежи: „Наистина, отиде си цяла епоха. Моята великолепна свекърва и враг в сериала, беше завършен професионалист и аз съм научила много от нея. Тя беше забавна и обичаше живота, който живееше на максимум.“

Дорис Робъртс участва в множество филми и в сериали като познатите в България „Анатомията на Грей“, „Отчаяни съпруги“, „От местопрестъплението: Ню Йорк“.

Подобни статии

Top