Почина 19-годишното момиче от катастрофата сутринта

19-годишното момиче, което пострада тази сутрин в катастрофа на пловдивско кръстовище, е издъхнало в болницата, съобщиха от пресцентъра на полицията. Девойката е имала множество наранявания. Освен открита фрактура на дясната ръка, ранената е била с открита фрактура на черепа, травми на гърдите и корема. Докато лекарите от УМБАЛ „Св. Георги“ са се опитвали да спасят живота й, внезапно са се сринали жизнените й показатели и тя е починала.

Пътният инцидент станал на кръстовище между бул. “Княгиня Мария Луиза” и бул. “Източен” около 9 часа. По първоначални данни, лек автомобил “Сеат” с пловдивска регистрация преминал на червен сигнал на светофара и се сблъскал с лек автомобил “Опел” с кърджалийска регистрация.

В първата кола са пътували 21-годишният водач и 19-годишното момиче. Медицинска помощ е оказана на младежа и на две жени от “Опел”-а – 31-годишната шофьорка и 32-годишната й спътничка. Няма данни за употреба на алкохол от страна на водачите. По случая е образувано досъдебно производство в сектор “Пътна полиция” – Пловдив.

Подобни статии

Top