Почина R&B звездата Принс (СНИМКИ И ВИДЕО) - DC news

Почина R&B звездата Принс (СНИМКИ И ВИДЕО)

Почина R&B звездата Принс. Певецът Принс Роджърс Нелсън си отиде на 58 години в Съединените щати. За смъртта му съобщи неговият агент Ивет Ноел-Шюре, цитирана от ТАСС.

По думите й тялото на певеца е било намерено в дома му, който се намира недалеч от Минеаполис (Минесота). Причините за смъртта му засега не са известни.

Според портала TMZ, специализиран в новините, свързани с живота на звездите, през последните седмици Принс боледувал от тежък грип. На 15 април самолетът му извършил непланирано кацане в щата Илинойс заради рязкото влошаване на състоянието на певеца, но на следващия ден R&B звездата имала концерт.

TMZ вече публикува и реакциите на колеги и други изпълнители в социалните мрежи:

Лени Кравиц: Музикалният ми брат … Моят приятел … Този, който ми показа моите възможности, промени всичко за мен, посочи ми как да се съхраня в цялост докрай, а сега го няма. Сърцето ми е разбито.

Били Айдъл: О, Боже мой, не мога да повярвам, че Принс е починал… той беше голям, голям талант … RIP!

Бой Джордж: Днес е най-тъжният ми ден! R.I.P  за Принс!

Джийн Саймънс /KISS/: Принс! Тъжно е, че е преминал в отвъдното!!! Той беше гигант! Моите дълбоки съболезнования към семейството, приятелите и феновете!

Слаш: С тъга разбрах за кончината на Принс. Един от най-великите музикални таланти в целия ми живот. Може би и на 20-ти век.

Ръсел Симънс: Почивай както си живял!

Зендая: Принс…не е истина!

Кейти Пери: И просто ей така … светът изгуби огромна магия! Почивай в мир Принс!

Снимки: ТАСС

Подобни статии

Top