Правилата на неангажиращия секс

Ако искате всичко да е перфектно при т. нар. неангажиращ секс, то тогава трябва да знаете и следвате няколко правила.

Забрави за емоциите – Проблемът на двата пола е, че много лесно бъркат физическата привързаност с емоционална. Това, че сексът с някого е готин, не значи, че той е добра партия за семеен живот. Ако сте се забили в дискотеката, тогава шансът и двамата просто да искате само секс, е огромен и не бива да се поддавате на емоцията сутринта и да си готвите закуски. Просто се отдайте на първичното.

Бъдете себе си, но по различен начин – Хората никога не сме едно единствено нещо. Един ден сме благи и хрисими, друг сме мрачни и раздразнителни, трети сме лежерни и т.н. Когато нещата стигнат до неангажиращ секс, тогава трябва да забравим общоприетите порядки, наложени ни от обществото и трябва да се впуснем в мига така, както на нас ни допада. Би искал да те шляпат по дупето с дъската за рязане, но те е страх, че мацката ще си помисли, че си извратен. Спокойно! Ако ѝ е проблем, ще ти каже, ако не, значи ще си изкараш супер. Никой няма право да те съди за фетишите ти.

Бъди джентълмен и животно – Джентълменът винаги отваря вратата пред дамата, винаги ѝ подава ръка, за да излезе от колата, винаги ѝ прави комплименти и винаги я кара да свършва първа. В кревата бъди груб, но не и жесток.

Не прекалявай с безразборните свалки – В един момент просто ще ти писне и ще се отегчиш. Гледай да си даваш нужното, но винаги да остава една жажда за още. Сексът е като торта – иска ти се и можеш да я изядеш цялата, но после една година не би искал да я погледнеш; ако си я разделиш на порции за цялата седмица, ще ти е много по-сладка.

Задай си въпросите – Питай за всичко важно. Коя е любимата ѝ поза, какво и харесва, би ли се съгласила на връзване и превръзка за очите и т.н. Сексът е едно уникално забавление, в което правилата винаги се определят от двама души. Нали се сещаш как, когато сядате да играете белот с приятели, започвате да си задавате въпроси, като, дали важат терците, когато има каре, дали на без кос се играе с качване и т.н. Същото е и тук.

Източник: themainline.bg

Подобни статии

Top