Прашките отиват на боклука

Прашките бяха на мода, когато Бритни Спиърс беше в своя звезден вихър. От доста време обаче не само музикалните идоли са други, но и титлата „най-еротично бельо“ е спечелена безапелационно от боксерките и бикините. Те са най-купуваните артикули от желаещите да бъдат секси през последните десет години, сочат редица проучвания.

Причината е, че дамите отдавна не гледат с добро око на прашките. Не само, защото са неудобни, а и заради опасността постоянната им употреба да доведе до появата на гъбични инфекции, за които предупреждават гинеколозите.

„За модерната жена комфортът и сексапилът вече вървят ръка за ръка. Затова предпочитат удобното бельо. То може да бъде безкрайно красиво и секси, защото наличието на повече плат дава достатъчно материал за смелите дизайнерски идеи.

Превръщането на прашката в демоде обаче не е заслуга само на дамите, а и на господата, които имат последната дума по въпроса. Те самите се водят главно от своите фантазии, когато преценяват в какво бельо женското дупе е най-апетитно за тях.

Мнозинството от мъжете са на мнение, че безспорно боксерките могат да възбудят въображението им повече, отколкото прашките“, обяснява стилистът Питър Марантино.

Източник: vsekiden.com

Подобни статии

Top