Пребиха сина на депутата от БСП Георги Търновалийски

Един от пострадалите в случая, за който ви съобщихме ТУК е синът на депутата от БСП Георги Търновалийски – Жулиен. Момчето е настанено в болница след мелето пред „Галакси“.

Жулиен е първокурсник в Нов Български университет. В неделя през нощта 19-годишният младеж е празнувал рожден ден на свой приятел.  Когато си тръгвал от заведението с още двама свои приятели, момчетата препречили пътя на излизаща от паркинга кола.

26-годишната шофьорка на автомобила слязла разгневена и започнала да напада момчетата – като ударила шамар на Жулиен. Мъжът, който бил до нея в колата (ММА-боецът Сюрен) също излязъл и започнал да налага студентите.

Веднага след мелето пред клуба тримата студенти са потърсили лекарска помощ в Спешното на УМБАЛ „Свети Георги”. 20-годишните Мариян Николов и Марин Топалов били с рани в областта на лицето – разцепени устни и травми по носовете. След прегледа те са отказали хоспитализация.

По-сериозно пострадалият Жулиен е настанен в очната клиниката с хематом в окото, и охлузвания по лицето.

В Районна прокуратура вече е образувано досъдебно производство за нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди срещу ММА-боеца  Сюрен Борисов, който има условна присъда и фризьорката Пепи Мошукова.

Те са задържани за 24 часа. В момента наблюдаващият прокурор преценява дали да удължи мярката им за неотклонение на 72 часа.

Случая потвърдиха за DCNEWS сътрудници на депутата Търновалийски.

Снимка: facebook

Подобни статии

Top