Предсказанията на Ванга за 2015 година

Какво вещае Ванга за 2015

Българската пророчица Ванга приживе е направила много интересни предсказания, свързани с началото на 21 век и, разбира се, с второто десетилетие. Именно заради тях интересът към пророчицата не стихва и до днес. След продължителни тълкувания на предсказанията й някои руски специалисти стигнаха до следните изводи, свързани с 2015 година.

Началото на годината ще бъде белязано с глобално преразделяне на света, революционни настроения в много европейски страни, финансов крах и ресурсни кризи. При такива обстоятелства особено важна ще е ролята на Русия и Китай.

2015 ще бъде интересна година за науките за Космоса. Според пророчицата, руско откритие ще удиви целия свят и ще постави нови граници за развитие пред цялата цивилизация. Към средата на годината ще възникне заплаха от ядрена война, но такава няма да има. Изгода от случващото се ще има Китай.

САЩ, от своя страна, ще отстъпят назад и ще бъдат раздирани от вътрешни противоречия и дълбока финансова криза. Сред предсказанията на ясновидката присъства и такова за разрушително цунами, което може да доведе до потъването на югоизточната част на Евразия. Има вероятност да останат под вода и страни като Англия, Португалия и част от Испания.

В същото време в Северна Америка и Канада ще бушуват разрушителни торнада. На африканския континент в средата на 2015 година ще възникне тежко положение с изхранването и прясната вода. Съществува силен риск от епидемия.

В края на 2015 година според специалистите, тълкуващи думите на Ванга, ще станем свидетели на втора опасност от ядрена война. Ако тя стане реалност, ще бъдем изправени пред световна катастрофа и разрушения, които ще ни накарат да изоставим голяма част от земната повърхност.

Източник: dete.bg

Подобни статии

Top