Представиха Иван Иванов като играч на Локо

Иван Иванов бе официално представен като футболист на Локомотив (Пловдив) от почетния президент на клуба Христо Бонев.

„Много се радвам, че представям пред вас новия стар футболист на Локомотив Иван Иванов. Аз съм изключително радостен и доволен, тъй като познавам много добре неговите качества като футболист и човек. Именно в такъв момент, в който се намира Локомотив, той е изключително важен за нашия отбор“, сподели Зума.

„Приветствам го с добре дошъл и му пожелавам здраве, а с играта си да направи това, което правеше преди да тръгне за големия футбол. Той тръгна от нас тук и присъствието му на терена ще донесе голямо удоволствие за него и за привържениците на Локомотив“

„Благодаря за милите думи и топлото посрещане. Надявам се така, както аз ще бъда полезен за Локомотив, така и Локомотив в този тежък момент ще бъде полезен за мен.

Нещата се случиха бързо. Разговаряхме с Илиан Илиев и се разбрахме 2-3 минути. С г-н Крушарски също имахме една среща около час. Всичко беше спонтанно и на момента. Много съм радостен от развитието на нещата. Амбицията ми първо е да започна да играя. Преживях тежки две години. В колективен план мисля, че Локомотив разполага с футболисти със страхотни качества и мисля, че тима го чакат големи неща“, коментира самият Иван Иванов.

Подобни статии

Top