Предстои годината на Маймуната. Какво ни очаква?

dreamstime.com

На 8-ми февруари изпращаме Годината на Овцата и посрещаме Годината на Маймуната. Тя ще продължи до 27 януари 2017. Вижте какво ни очаква през 2016-та – Годината на Маймуната!

Маймуната като зодиакален знак
Маймуната е деветият знак от Китайския зодиак. Числото 9 се свързва с амбиция и активност. Хората, родени под знака на Маймуната, са интелигентни и амбициозни. Обичат предизвикателствата и дават всичко от себе си, за да се справят отлично с всяка задача. Държат да са винаги първи във всичко, въпреки това не парадират с уменията си. Родените под знака на Маймуната са живи, гъвкави и се адаптират лесно. Верни партньори са, затова се радват на щастлив семеен живот.

Сред негативните качества на родените под знака на Маймуната са егоизъм и арогантност. Понякога са доста ревниви. Очакват всички около тях да дават 100% във всяко отношение, затова и понякога имат проблеми на работното място и с приятелите си.

В Китайския календар има и 5 елемента, които са пряко свързани с всяка зодия и се редуват – метал, вода, огън, дърво и земя. През 2016-та елементът е огън, а пряко свързан с него е червеният цвят. Затова, за да сме максимално точни,

2016-та е годината на Червената Огнена Маймуна.

Числата, които носят щастие на родените под знака на Маймуната са 1, 7 и 8. Цветовете, които носят късмет на родените под знака на Маймуната са бяло, синьо и златно.

Хризантема е цветето на тази зодия.

Източник: rozali.com
Изображение: dreamstime.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top