Президентът на Марица посреща годишнината в Барселона - DC news

Президентът на Марица посреща годишнината в Барселона

Президентът на ФК Марица (Пловдив) Христо Николов посреща 95-ата годишнина на клуба в Барселона. Той е там на нещо като меден месец със съпругата си Елена, като утре ще наблюдават дербито между Барса и Атлетико (Мадрид), съобщава Радио Пловдив.

Съвпадението е случайно, но по улиците на каталунската столица продължават да говорят за великия Христо Стоичков, който тръгна за големия футбол именно от стадиона в квартал „Кършияка“.

„Поздравявам всички маричани! Нашият клуб никога не е имал големи цели като титли и купи, а е бил люпилня на таланти и място, където децата да се развиват в дух на спортсменство, отборност и ценности. Това е и нашата цел – да възродим школата, от която са тръгнали много велики футболисти. А в Барселона е страхотно, особено ако си пловдивчанин. Тук още е силен духа на Христо Стоичков, хората говорят за него, а по билбордовете висят реклами на клуба с неговия образ“, заяви в интервю за Радио Пловдив Христо Николов.

Друг маричанин празнува като младоженец днешния празник. Това е Борислав Караматев, който преди 2 дни се ожени за любимата си Симона. Боби в момента тренира и още не е ясно накъде ще се отправи на сватбено пътешествие.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top