Премиера на “Междузвездни войни: Силата се пробужда” 3D в Lucky Дом на киното

Pano 2 x 1 m - Star Wars Force for Change (RED_KYLO) December 2015

Седмицата преди Коледа със сигурност ще мине по знака на Междузвездни войни. Така очакваната премиера ще се състои  днес 18 декември, петък. Феновете ще могат да избират между две версии на 3D – с дублаж и без, като цената и в двата случая е 7 лв. Действието се развива 30 години след събитията от „Завръщането на Джедаите“. В “Междузвездни войни: Силата се пробужда” ще видим познатите култови образи на Хан Соло, Кери Фишър и Марк Хамил се завръщат като принцеса Леа и Люк Скайуокър. Разбира се и Питър Мейхю като Чубака. До „старата стража“ застват и „новобранците“ Домнал Глийсън, Адам Драйвър, Лупита Нионго, Макс вон Сидоу, Анди Съркис, Джон Бойега и Дейзи Ридли, за чиито роли все още няма яснота. Миналия месец с хумористично видео беше обявено завръщането в поредицата и на Уоруик Дейвъс, който участва в „Завръщането на джедаите“ и „Невидима заплаха“.

Продължават прожекциите и на филма на Майя Виткова “Виктория” с участието на Ирмена Чичикова. „Виктория” е едновременно интимен и епичен филм, а Майя Виткова, ярък талант, използващ драматично завладяващ, визуално изобретателен и пълен с метафори и ирония стил. Като представител на ново поколение режисьори от Източна Европа, Виткова предлага нова, лична гледна точка върху надеждите и мечтите както на своето, така и на поколението на своите родители…”

“Младост”, “Аферим”, “Слънчев удар” и “Чудният Бокачо”  са другите заглавия, които ще вървят в залата. За децата, освен през уикенда, са предвидени и специални прожекции на 24 декември.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top