ПРЕМИЕРА: Невъзможните превземат Пловдив (СНИМКИ)

„Невъзможната Ти, Невъзможната Аз“ започват своето приключение в Пловдив тази сряда на сцената на „4хП“. Датата е 3 декември, часът 19:00, а мястото – Старата поща в Стария град.

Две девойки провокират симулирайки бременност. Това им дава свободата да бъдат това, което не са. Да действат от името на някой друг. Да правят всичко онова, което са искали, но не са могли. Да разсъблекат своя живот до край, до неговата невъзможна голота. И да го видят, за първи път, такъв, какъвто е – “невъзможен”. И сега на къде: “Бихме били луди ако продължаваме да искаме да родим . Но ако не родим значи сме нормални. А щом сме нормални, трябва да искаме да родим.” И за да защитят своята “невъзможност” правят това – Раждат. Какво? Зайчета, две зайчета: бяло и черно. Като живота им. Оставят зайците и напускат сцената – оставяйки проблемите и дилемата на нас, зрителите…

Защото никой не може да решава нашия собствен живот вместо нас.

Спектакълът е от категорията “кабаре”. И то “клубно” кабаре – разигравано и импровизирано с публиката. Много интеракции, много “невъзможности”, много смях, много музика, много танц.

Текстът е на Милош Зяпков, режисьор на постановката – Николай Георгиев, хореография – Петя Йосифова. В спектакъла участват Ромина Николова и Петя Йосифова.

Подобни статии

Top