Приключва първия етап на ремонта на бул. „Васил Априлов“ (СНИМКИ)

Асфалтираха кръговото движение на бул. „Васил Априлов“ и ул. „Любен Каравелов“, видя репортер на DCNEWS. Заедно с това работници от ОП „Градини и паркове“ премахнаха дървета и клони, които ще пречат на разширяването на ул. „Любен Каравелов“ в участъка на кръстовището.

Междувременно утре започват дейностите по полагането на последния слой асфалт на булевард „Васил Априлов“ в участъка от колелото на Централна гара до ул. „Любен Каравелов. Участъкът вече е почти напълно готов. Булевардът е изцяло асфалтиран, изградени са велоалеите и тротоарите.

Първият етап от ремонта на булеварда трябваше да приключи на 1 април и да бъде отворен за движение, като в същото време бъде затворен за ремонт успоредният участък на бул. „Руски“. Изпълнението обаче закъсня с два месеца, като от общината непрекъснато се оправдаваха с ежедневните дъждове.

От Общинската администрация уведомиха в края на миналата седмица гражданите, утре да не паркират автомобилите си по булеварда, за да не се възпрепятства работата по асфалтирането. Спрелите моторни превозни средства ще бъдат принудително репатрирани.

Подобни статии

Top