Малкият Алекс от „Северен“ мечтае да отиде в Лапландия

Приключи конкурсът в Северен

Семейство Гроздеви спечелиха конкурса за най-красива коледна украса на жилищна сграда в район „ Северен”.

Дните около Коледа са много очаквани от семейството и са най-хубавото време от годината, защото малкият им син Алекс обожава коледната украса и мечтае да отидат в Лапландия, за да се запознаят с Дядо Коледа.

Днес кметът на района инж. Ральо Ралев връчи тържествено предметни награди и грамота на победителите, които живеят на ул. „ Карловска” в района.

Рождество Христово е и още по-специален празник за семейство Гроздеви, защото техният по-голям син е роден на 25 декември. Бащата сподели, че за тях е удоволствие да украсят своята сграда, защото по този начин допринасят и за красотата на район „ Северен” и всяка година все нещо ново добавят – лампички, гирлянди, играчки.

Дори ако закъснеят с поставянето на украсата, съседите им подсказват, че вече е дошло времето да го сторят. Алекс сподели, че във всяка стая на жилището им са поставили коледна елха, и той очаква с нетърпение Рождество Христово.

Инж. Ралев благодари от сърце на семейство Гроздеви, пожела им много здраве, хубави моменти заедно и много подаръци на малкия Алекс.

 

 

Подобни статии

Top