Принц Уилям намира прическата на Кейт Мидълтън за кошмарна!

В английското кралско семейство отново бушуват страсти. Този път – от страна на принц Уилям, който си позволи неуместна шега по повод прическата на съпругата си Кейт Мидълтън.

След като кралицата на Великобритания също се изказа неодобрително за прическата на Кейт, с думите, че косите й са прекалено дълги за аристократка, всички очакваха, че принц Уилям ще защити съпругата си. Обаче се случи точно обратното. Внукът на Елизабет Втора не само, че не подкрепи Кейт, но и си позволи неуместна шега, наричайки косите на жена си „нощен кошмар“.

Както стана ясно, принцът толкова се е уморил от пищните коси на Кейт, чиято прическа се оформя от известната стилистка Аманда Кук, че нямало да бъде против, ако съпругата му смени фризьора и заедно с това прическата си. Все пак разкошните обемни кичури са предмет на гордост за герцогинята, а не за съпруга й.

Феновете на кралското семейство бяха леко притеснени от подобно изказване, защото те смятат, че Кейт е прекрасна с всякаква прическа, даже ако напомня „нощен кошмар“. Освен това почитателите й са малко разочаровани от злобничката шежа на Уилям, който се счита за гордостта на кралската фамилия, за разлика от принц Хари, когото негласно наричат „позора на семейството“.

Снимка: graziamagazine.ru

Подобни статии

Top