Принц Хари: Кралицата ми е шеф и само понякога баба

Във филма за 90-та годишнина на кралицата, принц Хари бе изненадващо откровен относно отношенията с баба му кралица Елизабет II. Изказването му грабна вниманието на целия свят.

„Все още я приемам като кралица и по-малко като баба. Вие изпитвате уважение към вашия шеф, а аз чувствам това към нея. По-рядко я приемам като баба”, сподели принц Хари.

Хари е познат като „непослушното дете” на кралското семейство. Кралица Елизабет II не веднъж му е прощавала сериозни скандали.

Първият стана, когато Хари беше на 16 години и беше хванат да пуши марихуана. Заради това кралицата го прати в клиника. Но тази случка не му попречи през последните години да се появява пиян в ранните сутрешни часове пред обектива на папараците на излизане от лондонски нощни клубове. Един от най-големите скандали беше появата на Хари с нацистка униформа на маскен бал.

Тогава той се извини, но през 2012 г, се появиха негови голи снимки със също толкова оскъдно облечени девойки в хотелска стая в Лас Вегас.

В последно време изглежда принцът е оставил зад гърба си лудите си години. Сега той се е съсредоточил да намери своята принцеса.

След бурната 7-годишна връзка с Челси Дейви и кратката авантюра с Кресида Бонас, се появиха слухове, че Хари е хвърлил око на 19-годишната принцесата на Гърция и Дания, Мария, но нищо повече не беше потвърдено.

Подобни статии

Top