Проблем в Локо – още се чакат жълтите карти на Мансур и Йефтовски

В Локомотив (Пловдив) ще чакат до последния възможен момент пристигането на жълтите карти на новите си попълнения – сенегалеца Гай Мансур и македонеца Стефан Йефтовски, с надеждата да ги картотекират за дербито с Ботев (Пловдив). Това може да стане най-късно в петък, а на следващия ден е сблъсъкът между „канарчетата“ и „смърфовете“.

Двамата играчи имат работни визи за България. Жълтата карта на Гай Мансур трябва да пристигне от Саудитска Арабия. Той игра за последно в местния тим Хайер. Документът на Стефан Йефтовски трябва да дойде от родината му, тъй като се състезаваше за Металург (Скопие.)

Локомотивци имат проблеми със състава за дербито с оглед на наказанието на Мартин Камбуров, Дани Каки и Ванчо Траянов и травмата на Димо Бакалов. Добрата новина за отбора е, че новото попълнение Веселин Марчев оздравя от вируса, който го мъчеше през последната седмица и тренира наравно с останалите си съотборници.

Феновете на Локомотив вече разграбиха 350-те талона, които клубът им осигури, за да си купят билети за дербито с Ботев. Продължават пробите на португалеца Родригес Телес Пауло Серджо в Локомотив (Пловдив).

Снимка: bgfootball.com

Подобни статии

Top