Продължава изграждането на нови тротоари в район „Източен“

Продължава изграждането на нови тротоари в район Източен в Пловдив

Кметът на район „Източен“ Петър Петров  инспектира  реализацията на строителната програма на района по отношение на играждането на тротоарните настилки и ремонти на уличните платна.

Вече са ремонтирани 1600 кв.м. , от които : тротоарите на улиците „Гледка”, „Искра”, „Мария Луиза”- около пешеходния подлез срещу Централни гробища, ул. „Варна” зад „Чайкафарма”, бул. „Цариградско шосе” , ул. „Лозенград” и др. Оформени са вече и граднските алеи в зелени площи на ул. „Славянска” и „Варшава”, както и пред ул. „Преспа” 12. Довършено е част от източното платно на ул. „Уидроу Уилсън”.

Независимо от горещото време кметът Петров констатира, че етапите на работа по договор се спазват стриктно и работата ще продължи по установения график. Предстои ремонт на паркинговата настилка за гаражи от нови пътни ивици на ул.”Зенит”, тротоари на ул.”Възход”, „Цариградско шосе” , ул. „Х.Г.Павлов” и изграждане на съвсем нов тротоар на ул.”Вратцата” – зад ОУ”Д.Дебелянов”.

Обхванали сме максимално желанията на гражданите на „Източен“ със средствата, които разполагаме и ще се стремим и в бъдеще улиците в нашия район да бъдат едни от най-поддържаните в целия град- отбеляза районният кмет Петър Петров

 

 

Подобни статии

Top