Прокуратурата: Момчил не е бил дрогиран!

изчезнал-студент

Пловдивският студент Момчил Семерджиев, който бе открит мъртъв на 4 октомври тази година в подножието на Младежки хълм в Пловдив, не е бил дрогиран. Това е установила съдебно-медицинската експертиза по делото. По нея няма данни той да е употребил упойващи вещества, наркотични вещества или лекарства преди смъртта си. Това заяви за DCNEWS районният прокурор на Пловдив Гергана Мутафова.

По-рано снощи столични медии писаха, че преди да загине младежът е употребил халюциногенни гъби и цитираха като източник съдебни медици, без да уточняват кои са те.

Припомняме, че момчето падна от скалите на Младежки хълм през нощта срещу 19 септември. Малко преди това се обадил на по-големия си брат Явор, че се намира пред блока им в кв. “Кючук Париж” след разходка с приятели на друго тепе – Бунарджика.  Той се разделил с компанията си и се прибрал в своя квартал. Тъй като нямал ключ, позвънил на Явор да му пусне от терасата. Братът обаче бил на гарата, където изпращал гаджето си, и му поръчал да го изчака 15-20 мин. Когато си дошъл, Момчил го нямало.

17 дни от младежа нямаше следа. Трупът му бе намерен под скала на Младежкия хълм от случайни минувачи. Според криминалистите той е полетял от 30 м височина и е издъхнал веднага. По тялото му не бяха открити следи от насилие.

Даниела Добрева

Даниела Добрева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top