Прокурори от Окръжна прокуратура-Пловдив отварят приемни в малките градове

sudebna_palata

Прокурори от Окръжна прокуратура-Пловдив отварят  приемни в малките градове в Пловдивска област. Те ще изслушват граждани на място и приемат техните жалби в различни населени места по график.

„Целта е да разберем на място за проблемите на хората,  да не се разкарват до Пловдив“, казва окръжният прокурор Румен Попов. На всяка жалба ще се отговаря  в срок. Приемът няма да става с предварително записване,  но ще е в определени часове.

Окръжният прокурор Румен Попов ще бъде в Първомай в четвъртък днес от 9 до 12 часа, в сградата на Районната прокуратура в Първомай на ул. „Христо Ботев“ №13.

На следващия ден – петък, 21 август 2015 г. , в Асеновград  открита приемна ще има Галина Андреева-Минчева, зам.-окръжен прокурор на Пловдив. Тя ще се срещне с граждани от 9 до 12 часа в сградата на Районната прокуратура на площад „Акад. Николай Хайтов“ № 8.

 Зам.-окръжният прокурор Димитър Махмудиев ще приема граждани в град Хисаря  във вторник, 25 август 2015 г., от 9 до 12 часа в сградата на полицията на ул. „Васил Петрович“ № 10.  На 27 август 2015 г. Галина Андреева-Минчева ще има приемен ден  в град Раковски, от 9 до 12 часа, в сградата на Районното управление на полицията в гр. Раковски – ул. „Христо Ботев“ №41. През септември предстои магистратите да приемат граждани в други градове.

Откритите приемни ще бъдат всеки трети четвъртък и петък в месеца.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top