Промоции в МОЛ-а мамят пловдивчани (СНИМКИ)

Празнични промоции мамят пловдивчани в МОЛ-а и в дните между Коледа и Нова година. Изгодните оферти грабват погледа още с влизането в големия търговски обект. Намаления от 15% до 70% обещават витрините на магазините.

Най-големи намаления правят производители на кухненски и спортни стоки. Производители на обувки също обещават 70% отстъпка, но чак през януари. Повечето търговци обаче разчитат на 50%-ни оферти.

Ако решите да си купувате обувки от мола, в някои от магазините можете да си купите два чифта обувки на цената на един. Суперизгодно се продават и ортопедични обувки от естествена кожа, като цената достига максимум до 50 лева.

Точно сега е моментът, да си напазарувате маркови тениски с къс ръкав. В повечето магазини цената им е 9.90, но на места можете да се снабдите и с по-семпли, без щампи и картинки, на цена от 5.90.

Кокетни дамски якета, дънки и дори коктейлни рокли, могат да се купят на цени от 29.90 лв., а цените на обувки, панталони, пуловери и жилетки са паднали до нива от 15 до 20 лева.

С 16% отстъпка се продават и марковите часовници на известни швейцарски и японски компании.

Не са малки и отстъпките за детски играчки, както и за сувенири – около 30 на сто.

Но най-важното за едно добро предновогодишно пазаруване е да имате пълен джоб, добра компания, която да дава подходящи съвети и разбира се – настроение за шопинг.

 

Подобни статии

Top