Пуловери за змии – хит в мрежата (СНИМКИ И ВИДЕО)

zmii puloveri

Пуловер за змии стана хит в Интернет. Уникалната мода тръгна от САЩ, където собственичката на малка змия Стефани Дейвидсън, поръча топла дрешка за животинчето.

Всички знаят, че змиите обичат топлото и припека, а за да виреят в терариум, трябва да им бъде осигурена необходимата среда. Тъй като у дома си Стефани нямала възможност да купи специалните нагревателни лампи, за да топли влечугото, решила да му поръча пуловер.

Дрешката е изработена от плетачката Кейси Ким. Тя плете и продава своите работи в Интернет платформа. След като получила дрешката, Стефани Дейвидсън облякла змийчето си и дори заснела видео.

Не е ясно само как стопанката на змията е успяла да вмъкне влечугото в пуловера и дали наистина е имала желание да стопли животинчето или просто това е поредната изгъзица в мрежата.

Освен тази змия в мрежата обаче има и други снимки на студенокръвни, облечени в плетени дрешки. Някои от тях са дори с ръкави или с крачета, като вероятно собствениците им са имали предвид те да заприличат на гигантски стоножки.

Любопитното е, че пловдивчани също полудяха по новата мода и започнаха да споделят снимки с облечените змии във Фейсбук профилите си.

Вижте и галерия с екстравагантните хрумвания.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top