Пълнят басейна край Марица (СНИМКИ)

Млади пловдивчани захвърлиха тениските си и демонстрираха мускулести тела и интересни татуси на брега на река Марица. Мъжете са част от екипа, който подготвя пространството на брега на реката, където тази неделя ще се открие плаж с два бесейна, джакузи, открит бар и още куп изненади.

Пренасяне на шезлонги и чадъри, почистване и пълнене на басейните са само част от дейностите, които неуморните господа извършват вече няколко дни. Екипът ни забеляза, че голяма част от пловдивчанки се спират, не само за да разгледат атракциите около реката, но и с надеждата да заговорят момчетата.

След като прехвърлиха няколко купчини с палети, ентусиастите се запътиха към големия басейн, който се пълни с чиста вода, и утолиха жаждата си директно от маркуча. „Водата тече вече доста време и е много чиста“, успокоиха ни те.

На излизане от бъдещият  плаж, младежите шеговито предлагаха на всеки да помогне с пренасянето на материалите, за да се свърши работата по-бързо. „За благодарност в неделя ще черпим по една мента на бара край басейна“, обещаха те.

Подобни статии

Top