Първият влогърски рап чупи рекорди

Тонкиса с първа изява на рап сцената. 

Предприемач от ново поколение, популярен сред тийнейджърите, Антон Янакиев, познат още като Тонкиса, е един от влогърите в България.

Влогърството е едно от новите явления в нашата страна, но вече добива сериозна популярност. Ако сте гледали клипове на Антон в канала му в Youtube, вече знаете, че е забавен и непринуден. Той е различен и не се страхува да покаже себе си пред света.

Антон снима вече почти две години. „Готино е да знаеш, че физиономията ти забавлява хората“, споделя Тонкиса.

Влогърите като Антон споделят своята гледна точка за света, поглеждайки ежедневните младежки проблеми от шеговитата страна, но опитвайки се да накарат тийнейджърите да се замислят и върху по-сериозните му аспекти.

Всички, които са гледали видеата на Антон, знаят колко вулгарен език използва в клиповете си – език, който съвсем не е за аудиторията им.

„Не мисля, че ние сме виновни за упадъка в обществото. Харесват ни, защото казваме истината. Случвало ми се е на срещите с фенове децата да ни споделят как благодарение на нашите клипове са преминали по-лесно през трудни ситуации в училище или изобщо от живота им.“

Антон планира този месец да реализира и първото си Standup comedy в Пловдив. Събраните пари ще отидат за благотворителност.

В момента Антон работи като системен администратор в аутсорсинг фирма и също така се занимава и с ремонт на компютри.

Друга страст на влогъра е киното. Той не само обожава да гледа филми, но пише и кино критика. Талантите на Антон не свършват с това. „Аз съм всестранно НЕдоразвита личност“, казва той за себе си.

От скоро Тонкиса се превъплъщава и в ролята на рап изпълнител. Първата му песен вече е факт, тя е съвместно с Томислав Петров, по-известен като TMS. За по-малко от 12 часа песента е имала над 2 000 преглеждания.

„Всичко стана на майтап. За една вечер написахме текста на песента, но никога не съм предполагал, че ще се занимавам с рап или изобщо с музика. Клипът е заснет в апартамента на Томислав TMS и разбира се е комедиен, защото искаме да забавляваме.“

Видеото все още не е представено, но това ще се случи още този месец.

Творческите планове на Тонкиса включват до края на годината да издаде мини албум с пет съвместни песни с известни български рап изпълнители.

Втората песен вече е написана и ще бъде съвместно с рапъра 42.

Ако все още не сте чули песента на Тонкиса и TMS направете го сега.

Снимки: Facebook

 

 

 

 

 

Top