Първоаприлски хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
На лъжа, наистина, днес като Раците имате да разчиствате куп делови и лични задачи. Доста Овни имат желание да разширят сферата на професионалните си изяви, съответно клиентела и печалби, но за момента е рано даже да привличат нови съдружници. Не се опитвайте да завоювате лесни победи, успехи ще има, но за тях работете старателно, а и не дразнете другите с голямо самочувствие.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък вие и Козирози сте на философска вълна, има и доста организационна работа в екипа или вкъщи, която чака само вас. Телците да разпределят задачи, да помагат за изпълнението, после ще има време за приказки и даже почерпки. Някои се подлъгват, че ще претупат рутинни служебни задължения и след тях ще задействат свой план, няма да стане така, да не агитират и други да бързат.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За началото на април се очертават доста делови задачи, стегнете се за здрава работа. Група Близнаци трябва да накарат и колеги, партньори, подчинени да действат по-внимателно, клиенти предявяват претенции към качество, срок на доставки. И да се сърди някой, като дойде време за разпределяне на печалби, ще забрави забележките, строгата дисциплина ще има висок финансов ефект…

РАК (21.06 – 21.07)
Влизате в април като Овните – с разчистване на започнати и забравени задачи, за начинания още не е време. А и трябва да се каже, че много Раци имат хубави идеи за изява и печалби, ала евентуалните им партньори в момента не проявяват интерес, имат си свои грижи. Изяснете нещата търпеливо. Вечерта ви е за купони, но не и за любовни авантюри, дамите може да си имат ядове.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес е ден на лъжата, така че като Рибите обръщайте голямо внимание на нова информация и познанства. Лъвовете имат напрегната програма, в деловата сфера се появяват силни играчи. Упорствайте по плана си, ако имате нужда – търсете влиятелни покровители и партньори, ще подкрепят изявата ви. Вярно, минавате през рискови ситуации, но резултатът е чудесен и ви тонизира много.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В началото на април забавяте деловото темпо като Козирози, но е нужно и да избягвате спорове, както го правят Скорпиони и Водолеи. Девите сега имат доста оферти за сътрудничество и обществена изява, да преценят да приемат ли покани от хора, ако не държат на едни и същи принципи. И да искате да помогнете някому, не можете да го носите на гръб, той си има отговорности.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Имате хубави идеи за делови промени, но не ги налагайте даже да имате административна власт. Везните да упорстват по своите задачи, сега партньори и приятели имат някакви грижи, вероятно са лични и не бива да им се бъркат даже с най-добри намерения. Мнозина от знака да засилят бдителността, в работата има скрит риск, вечерта си дайте отдих и се погрижете да здравето си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този петък е за шеги и закачки, като Деви и Водолеи трябва да избягвате всякакви забележки и спорове. Някои Скорпиони може да ги стяга чепикът по финансови въпроси, но решение има и няма защо да си развалят отношенията с близки, познати. Ако са ви давали съвет, а не сте го следвали, ще отчетете правотата им, можете да наваксате пропуски. Важно е да укрепвате съюзите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Засилват се влиянията от сряда, влагате повече енергия за напредъка на екипа. При Стрелците тенденцията се задържа до края на седмицата, да обмислят по-подробно кому как трябва да помогнат. На едни близки е нужен заем, за обществени проекти може са сте сред щедрите дарители, на колеги и познати правите куп услуги. Не глезете мързеливците, вие също имате нужда от отдих.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този петък вие и Телци сте склонни да философствате, като Деви не бързате с някои дела. Козирозите да се размърдат, шефовете им възлагат перспективни задачи, ако покажат професионализъм и оперативност, кариерата им ще тръгне много добре. Ще увлечете и колеги в дейността, лидерството ви е безспорно. За печалбите не се бойте, но и не променяйте скромния си стил на поведение.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В началото на април като Скорпиони и Деви избягвайте спорове с колеги и партньори дори да не оценяват много приноса ви в работата. Водолеите си знаят, че работят на макс, важно е да реализират новите си идеи, да окуражат и околните за по-творческа изява. Вероятно ще успеете, за някои неща ефектът е двоен. Но отделете и време за отдих, купони с обичани хора не са ви в повече…

РИБИ (20.02 – 20.03)
В деня на лъжата вие и Лъвове трябва да анализирате много внимателно информация, документи, оферти за партньорство. Ако има да решавате някакви финансови въпроси, правете го, без да слушате съвети на роднини и приятели, подтикват ви към необмислени стъпки. Рибите ще са доволни от усилията си. Вечерта си дайте по-спокоен отдих, отпуснете се сред най-близки.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top