Първомартенски хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Започвате март като Козирози и Риби – доволни от свършеното и спечеленото. Влиянието се задържа още 5-6 дни, така че Овните да не намаляват темпото. Някои се морят с по-трудни задачи, шефовете не са ги щадили с поръчките си, но пък резултатът и печалбите ще са добри. Околните си мислят, че сте се уредили, но вие просто действате по съвест. И ако можете, помагате и на друг.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Баба Марта идва с куп задачи, преценете точно силите си за службата и вкъщи, ако трябва, привлечете подкрепления. Група Телци се чувстват най-добре с 2-3 помощници, може да правят нов екип за бъдещи проекти. Е, не усложнявайте отношения със стари колеги, и с близки възникват спорове. Едни от знака са ентусиазирани, други влюбени, подхождат доста емоционално към въпросите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Вторник е труден, в работата възникват пречки. Редно е да бъдете много по-внимателни, може да се наложи като Лъвовете да искате услуги от колеги, които не са ви близки. Близнаците да преценяват внимателно мотивите на хората, с някои сътрудничеството ще е по-трайно, други се водят само от свои сметки. Вашата коректност печели симпатии и ще носи все по-добри шансове.

РАК (21.06 – 21.07)
В началото на март не се връщайте към теми и проблеми от уикенда. Доста Раци имат поводи да се отпуснат вечерта с приятели или други близки, да се посветят на по-лични неща. В работата обаче трябва да бъдете най-стриктни, другите разчитат на усилията ви, може да се открие и нова възможност за кариерата. Ако имате покана за купон, не пропускайте, ще се заредите с идеи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник направете бърз преглед на плановете си от последните дни, май като Близнаците трябва да разчитате на подкрепа и от познати. При Лъвовете влиянията се задържат, тежко им е да молят за услуги, закрила, но понякога се случва. Пък и не стоите със скръстени ръце, чакайки друг да се справи със задачите ви. Намерите решение, а и ще стабилизирате контакти, приятелства.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Започва нов месец, но вие забавяте делово темпо, възникват доста пречки. Девите се стремят да си гарантират симпатии и подкрепа от по-влиятелни личности, за момента обаче трябва да се оправят сами. Е, имате близки, а и други хора ще ви услужат, пък после ще решавате дали да заздравите връзките си с тях. Даже да не ви допада нещо, не ги критикувайте и особено публично.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За вторник се очертава повече работа, но няма да забравите и мартеничките… Везните да внимават с претоварването, вечерта ще са твърде уморени, макар и доволни. Хубаво е, че шефове или влиятелни познати ви помагат със съвети даже ако се заемете със свой проект. Отдавна сте чакали тази възможност да се изявите, миг не протакате да използвате шанса, а приятелите съдят най-строго.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Уж във вторник работата върви добре, но на вас нещо не ви е точно. Група Скорпиони имат хубави перспективи за кариера, ще се възползват от закрила на влиятелни хора, нека да помислят и как да разнообразят изявите си. Ще има условия за новаторство, не само за печалби, така че подредете идеите си, разгърнете таланти. Е, ще има и пречки, и интриги, с времето ще се преборите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Връщате се към делови идеи и предложения от уикенда, но нещата още не са ви напълно ясни. Едни Стрелци разчитат на покровители и ще имат помощ в труден момент, втори ще се включат в проект на колеги, който обещава добри пари. Бъдете по-взискателни към своята работа, ако тя не потръгне, няма друг да ви е виновен. Пък и не забравяйте приятели, след като ви свършат услугите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В началото на март вие, Овни и Риби можете да се радвате на постигнатото в работата. При доста Козирози нещата тръгват трудно, не са подготвили много старателно начинания, разчитали са на стара слава или са подценили сериозни проблеми. Имате верни приятели, които ще ви дадат съвет как да излезете с чест от ситуацията, подхвърлят и нови идеи, с които ви импулсират за дейност.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Вторник е тежък и за вас, имате доста работа и надали трябва да разчитате на помощ от колеги, познати, даже близки. Водолеите не се плашат от трудности, но да позасилят бдителността, възникват и ненадейни рискове. Шефовете ще бъдат доволни от усилията ви, професионализмът и самообладанието ви са завидни. Вечерта изкушава с флиртове, особено дамите да избягват авантюри…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Започвате март като Овни и Козирози, в първите му дни ще има поводи за радост и удовлетворение. За разлика от мнозина Рибите сега често следва да действат в екип, случаят ще ги среща с добри партньори, другите ще са по-активни в поканите и идеите за сътрудничество. Но и вашите усилия ще бъдат оценявани по достойнство, стараете се, находчиви сте, умеете да балансирате.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top