Първоюнски хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Започвате юни с куп въпроси за изясняване. По това Овните доста приличат на Козирози. При вас обаче влиянията се задържат 6-7 дни, обмислете плана си за работа и не дразнете колеги, познати и даже близки с много приказки какво ще направите. То ще се види, на някои няма да им е приятно, но като сте по-умели и находчиви. Домашни неща обсъдете с обичани хора, май се задават ремонти.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Началото на юни не е леко, вероятно няма условия да започнете изпълнение на свои планове или околните ще попречат да развиете нещата така, както искате. Телците да не се косят напразно, скоро ще им се открие друг добър шанс, сега е важно да се опазят от делови и лични грешки. Едни да бъдат по-грижовни към тонуса, втори да се пазят от разправии с роднини, финансите са деликатни.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда вие и Водолеи слагате между приоритетите си лични и домашни дела, може близки да се нуждаят от помощ. Близнаците ще бъдат взискателни и в служебния си екип, и вкъщи, нещата трябва да се изпипват качествено и в срок. Е, не всички околни следват вашите изисквания и дисциплина, трябва да им напомните: могат повече. И да се сърдят, после ще им мине, успехът радва.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда по примера на Риби се амбицирате за изява и печалби, но като Везни трябва да избягвате спорове с близки хора. В доста случаи Раците не разкриват напълно идеи, за да не превърнат шефове и влиятелни познати в опоненти. Е, има и други хора, с които можете да се обедините, да защитите права. Усетът ви подсказва кои екипи и инициативи са подходящите за вас, печалбите са ОК.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В началото на юни не бързате да споделяте идеи и планове за лични изяви и печалби. Има задачи за довършване, притеснявате се как близки ще приключат свои ангажименти. Друга група Лъвове пък очакват похвали и постъпления, вложили са енергия в задачи, а аплодисментите се бавят. Не се отпускайте, има още работа и трябва да засилите бдителността, за да не ви се изплъзне успехът.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
За сряда се очертават доста делови задачи, но понеже са ви по сърце, няма да усетите умора. Напротив, някои Деви са ентусиазирани, съзират възможност да укрепят позициите си в екипа. Действайте предпазливо, колеги и даже клиенти не си дават сметка за редица трудности и рискове. Помощта, с която обграждате близки и познати, ще донесе успех в работата, ценни приятелства…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В сряда вие и Раци трябва да се пазите от спорове в близкия си кръг, някои са доста по-влиятелни от вас. А сега Везните като Риби разчитат на покровители, услуги. Щом е така, действайте оперативно, но много прецизно, мърлявата работа ще ви създаде доста ядове. Признанието и печалбите за старателните може да не дойдат веднага, но са сигурни, усилията им се оценяват по-високо.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Започва нов месец, но вие трябва да наваксате някакви скорошни пропуски, за да тръгне работата ви по-успешно, а екипът да се сплоти. Скорпионите виждат добре къде дисциплината поддава, къде техниката не е на ниво, натам ще насочат внимание, а и на околните ще внушават да бъдат по-самовзискателни. Стъпка по стъпка възстановявате деловото темпо, но се грижете и за тонуса си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Първите 6-7 дни на юни са характерни с нови делови оферти, които трябва да обмислите по-внимателно. И Стрелците имат идеи, даже са подхвърляли на влиятелни хора, но докато шефовете се съгласят на реализация… Тактично напомняйте пак и пак за себе си, на моменти ще сте огорчени, но начинанията си струват и когато ги завършите, ще се радвате на признание и нови приятели.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В началото на юни вие и Овни искате да изясните куп делови въпроси. Е, някои ще останат до следващия понеделник, не прибързвайте. Важното е, че сега група Козирози решават какво ще правят за професионално обогатяване, знанията и уменията ще ги отведат в нов и перспективен екип. Уреждайте най-стриктно финансови неща и с близки, иначе с лекота ще отхвърлят идеите ви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда вие и Близнаци трябва да отделите подобаващо внимание на домашни задължения. При Водолеите това внимание се задържа и утре, да бъдат по-строги с колеги и близки, ако си претупват работата. Разбира се, ще помагате, но никой да не чака, че ще лежи на ваш гръб. И сега се наемате с най-трудните задачи, изпълнявате ги и другите трябва да следват примера ви, за да печелят.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В началото на юни като Везни зависите от шефско благоволение, сега вие и Раци си чертаете доста амбициозни планове. До вечерта Рибите ще тичат по задачи, не бива да изпускат нито една възможност за печалба и похвала от шефове, а после ще дооформят идеите си за изява. Дамите имат и куп домашни грижи. Бъдете бдителни и тактични, не е време за усложняване на отношения.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top