„Пъстро лято” за децата в Асеновград

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към община Асеновград съвместно с Градска библиотека „Паисий Хилендарски” организират Детска академия „Пъстро лято” за ученици в периода от 15 юни до 10 септември 2015 година.

Детската академия е насочена към деца от 8 до 13-годишна възраст и е напълно безплатна. Тя включва следните дейности: плуване, колоездене, лека атлетика, тенис на корт, музикална работилница, приложни изкуства, танци и стрелба.

Срокът за подаване на заявления от родителите на децата или упълномощени техни представители е 3-12 юни 2015 г. в офиса на Местната комисия в Асеновград на ул. „Цар Иван Асен II” 9А, етаж 1, стая 3 /Бившия битов комбинат/.

Всяко дете може да избере максимум две дейности. Всяка група е от 25 деца, като ще се класират по реда на подаване на заявления.

Телефон за контакти и въпроси: 0331/6 42 63 – Ваня Костадинова. Каним децата на Асеновград да се включат в Детската академия „Пъстро лято” и заедно да преживеем един незабравим сезон.

Подобни статии

Top