Радио Тангра отбелязва рожден ден с Голямо парти в Петното

С „Една гореща нощ с Тангра Мега Рок“ продължават тържествата по повод 9-годишнината на медията. Всъщност, датата, на която е официалният рожден ден на радиото е 4-ти април. Да го посрещнат в Пловдив решават култовите водещи Васил Върбанов и Александър Бояджиев. В легендарния клуб Петното на Роршах, двамата основни водещи на рок радиото ще представят специална музикална програма в петък, на 3-ти април.

Голямото парти на Радио Тангра Мега Рок ще започне в 21:00, за да продължи и в малките часове на 4 април. Организаторите обещават да нажежат атмосферата до точка на кипене.

„Не очаквайте торта, конфети и гирлянди.“ – предупреждава Васил Върбанов, по-ниският на снимката.

„За първи път ще правим подобно нещо. От години имаме много приятели и слушатели в Пловдив. Ето, че най-после, ще имаме възможност да се срещнем очи в очи с някои от тях и да споделим няколко бири и парчета заедно.“ – допълва водещият, който ще представи селекция с широк спектър.

„Нещо типично за духа на нашето радио – от Cockney Rebel и The Who, през Motorhead и Sex Pistol, Nick Cave и Black Rebel Motorcycle Club, та чак до Бичето и Six Feet Under…“.

В същото време, Александър Бояджиев, който е и вокалист на Last Hope, ще представи разрушителна хардкор серия на долното ниво в клуба.

Подобни статии

Top