Разбиха 4 коли в Кючука (СНИМКИ)

razbiti koli (1)

Четири автомобила са били разбити тази нощ на бул. „Александър Стамболийски“ 21 в квартал „Кючук Париж“ в Пловдив, видя репортер на DCNEWS. Собствениците им са съобщили за набезите на полицията сутринта около 8:30 часа.

При две от колите след като е пробвано да бъде разбита ключалката на шофьорската врата, са счупили стъклото на задната дясна врата. От единият автомобил липсва личната карта на собственика, а от другия трансмитер за слушане на музика.

Непокътнати стоят документите – голям талон, застраховка „Гражданска отговорност“, годишен технически преглед в автомобилните жабки. Не е откраднато нищо ценно. Колите са с марките БМВ, Рено, Опел и Фолксваген и са стари модели. Около тях непокътнати стоят лъскави возила, подминати от апашите.

Най-вероятно са група вандали, които са търсили пари или просто са се „забавлявали“, коментираха потърпевшите. Повечето се отказаха да подават жалба в полицията, заради дългите процедури и малката вероятност разбивачите да бъдат открити.

Една от кооперациите наблизо – „Райски кът“ разполага с видеонаблюдение, което бе изискано от униформените. Разследването тепърва започва, възможно е да има още коли, казаха пред dcnews.bg полицаите отзовали се на сигнала.

Припомняме, че през месец септември само на няколко преки бяха опожарени 3 автомобила. Вижте повече ТУК!

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top