Раздават бижута за зрителите на конната база край Житница

житница_база

Конна база „Тракиец” отново ще домакинства на Открит турнир по прескачане на препятствия в предстоящите почивни дни-  18 и 19 април. През  уикенда се очаква да участват едни от най-елитните коне в страната, с най-добрите национални състезатели.

За разлика от всеки друг път се предвижда да има отделно класиране при юношите и девойките. По този начин организаторите искат да стимулират младите хора да практикуват конния спорт.

Освен паричните и предметни награди за ездачите, домакините от конна база „Тракиец” са подготвили изненади и за зрителите. Всеки посетил надпреварата ще може да се сдобие с уникално бижу.

Майсторски изработените ръчни накити, ще бъдат раздадени на публиката след провеждане на томбола, която е безплатна за зрителите. Единственото условие е да посетят състезанията и да си пуснат листче с името в определената за целта кутия. Накрая десет човека ще бъдат зарадвани с авторските бижута.

Това е втората за тази година инициатива на домакините, които дават награди за зрителите. На пролетния турнир в края на март бяха раздадени над 30 предметни награди и ваучери за отстъпки за спортни и развлекателни процедури в комплекса. Тази година предстои и неговото разширение.

През лятото базата край Житница ще домакинства на международното състезание по прескачане на препятствия- финал на „FEI CHALLENGE FINALS”. До тогава СК „Тракиец” ще разполага с ново хотелско крило, модерна зала за конференции и открит басейн.

Този петък, преди Открития турнир пък ще се проведат квалификация за Държавното първенство, която е част от календара на Българската федерация по конен спорт.

И в трите дни на надпреварата входа за зрители е свободен.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top