Раздялата на Гришо с Шарапова в Топ 10 на най-запомнящите се моменти извън корта на 2015

Гришо и Маша мислят за годеж

Раздялата между влюбените Григор Димитров и Мария Шарапова попадна в Топ 10 на най-запомнящи се момента извън корта за 2015 година, определена от Tennis World.

Новината официално бе обявена през месец юли, а проблемите в личния живот на Гришо доведоха до спад в нивото му на игра, в световната ранглиста, както и до смяната на личния му треньор.

Ето всички важни събития извън корта, станали през отиващата си вече година:

  1. По време на напрегнатия полуфинал на Austarlian Open между Анди Мъри и Томаш Бердих тогавашната приятелка, а сега съпруга на Анди Мъри – Ким Сиърс, беше уловена от камерите да изрича нецензурни думи. След това на финала тя се появи с фланелка с надпис „Родителски контрол“, който се пуска преди филмите, неподходящи за деца.
  2. Младоженецът Фелисиано Лопес и съпругата Алба Карийо му бяха поздравени от ггостите на сватбата си след края на венчавката с тенис ракети.
  3. През април Анди Мъри сключи брак с дългогодишната си приятелка Ким Сиърс.
  4. През юли Григор Димтиров и Мария Шарапова се разделиха.
  5. На Уимбълдън разочарованият Роджър Федерер подмина Новак Джокович и съпругата му без да каже дума или може би просто не е искал да ги прекъсва.
  6. Паузата между сезоните започна със сватбата на Давид Ферер.
  7. Катерина Козлова и Хамас Абас Джанахи са дисквалифицирани заради употреба на допинг.
  8. Изявлението на Сергей Стаховски относно хомосексуалността в тениса разбуни много духове.
  9. Австралиецът Бърнард Томич бе арестуван в Маями, след като отказа да намали музиката в хотелската си стая. Полицаите са докладвали, че той не е откликнал на молбите на охранителите в хотела, които дори са го изгонили от сградата.
  10. Италианската тенис федерация наложи доживотнo наказание на Даниеле Бракиали и Потито Стараче заради уреждане на мачове.
DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top