Разиграват на томбола 20 билета за пловдивското дерби

Локомотивци, живеещи в чужбина, помогнаха с набирането на средства за хореография за мача с Ботев. Те също така организираха томбола, от която могат да се спечелят 20 билета за пловдивското дерби, съобщава сайтът на „черно-белите“.

„Ние, привържениците на Локомотив (Пловдив) в чужбина обединени под флага на WORLD WIDE LOCOS, търсим начин да засилим още повече популярността ни в „черно-бялото“ общество с цел привличането на нови членове.

По този повод WWL организира томбола в навечерието на пловдивското дерби, а наградите ще бъдат 20 пропуска за мача. Регламента е съвсем простичък, харесвате и споделяте конкретния пост и ставате част от томболата.

Жребият на печеливщите ще бъде изтеглен 3 дни преди дербито на Пловдив. Имената на спечелилите ще бъдат обявени на страницата ни и съответно ще си получат пропуските във фен магазина на „Лаута“.

Тези измежду спечелилите,които нямат физическата възможност да се възползват от наградата, могат да предоставят своя спечелен пропуск на друг човек, упълномощаващ го с фотокопие на личен документ.

Бъдете част от черно-бялата магия, подкрепяйте отбора във всеки мач. Присъединете се към WWL.

НАПОМНЯМЕ, че задължително условие за участие в томболата е харесването и споделянето на поста“.

ТУК

Подобни статии

Top