Разходка с Лили Петрова в царството на сладкишите (СНИМКИ) - DC news

Разходка с Лили Петрова в царството на сладкишите (СНИМКИ)

Лили Петрова торти

Сладкишите, идеите за сладки печива и здравословни изкушения са нямерили място в живота на Лили Петрова преди около година. Младата и талантллива дама с пълно основание може да получи титлата „Царица на тортите”, тъй като шедьоврите, които твори в кухнята, се отличават с уникален стил и вкусови качества.

„Нещата изведнъж нахлуват в нашия живот, докато вървим по своя път се срещаме с различни хора и ситуации ,които допринасят за нашето развиване като личност. Аз мисля ,че това е моето призвание, моят дар, който е чакал подходящия момент да го забележа и да го развивам.”, споделя Лили за страстта си.

”Не мога да кажа кое е най-нестандартното нещо, което съм правила.Всички мои поръчки са нестандартни и уникални по себе си ,защото се смесват толкова истински и богати вкусове, които те карат да полудееш.”, казва младата дама. За рожденния си ден е отправила предизвикателство към самата себе си и е решила да направи торта, с която да впечатли дори тези, които я познават най-добре. „Е, направих го!”, споделя Лили и си пожелава оттук нататък да има много необичайно поръчки, с които да се развива и да прави хората щастливи.

Продуктите, които Лили използва в своята кухня, са от растителен и биологичен вид. „Предлагам на клиентите си това, което консумирам и самата аз”, обясни тя.

В сладкишите й няма бяла захар, а само естествени подсладители – мед,стевия, агаве ,кокосова захар и доста сушени плодове. За суровите торти, които са нейна запазена марка, тя използва ядки, плодове, кокосова сметана, авокадо, черен или натурален шоколад, различни видове тахан и кашу.

Печивата и бисквитите Лили твори от пълнозърнести брашна, без глутен, растителни млека и брашна от всякакви видове ядки. Никакви бели брашна, бяла захар, животински и ненаситени мазнини от растителен произход не влизат в кухнята на младата дама.

„Нека се храним с чиста храна за един качествен живот, нека бъдем в ритъм с природата, и най-вече да бъдем здрави и енергични.”, призовава Лили и отрича всякакви подложени на химическа обработка продукти.

”Настроението идва от храната която вкарваме в своето тяло,когато тя е чиста, свежа и пълноценна на всякакви съставки ние кипим от енергия и сме в унисон със себе си.

При мен само при мисълта ,че ще готвя нещо или ще правя торта ме обземат толкова много емоции, ставам като вихрушка , а това оказва влияние и в резултата който получаваме. Щастливи и усмихнати в кухнята,какво по-голямо удоволствие от това.”, споделя чаровницата.

„Обичайте своята храна, правете всичко с много любов, имайте търпение, вяра и знайте че цялата сила и вдъхновение са в самите вас. Защото мечтател е псевдонимът на човек!”

 

Подобни статии

Top