Район „Тракия“ празнува в парк „Лаута“ в четвъртък

Район Тракия празнува в четвъртък

Празник под надслов „На Тракия с любов“ ще се проведе на 11-ти септември 2014 година, четвъртък, съобщи кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров. От 18.00 часа в района на барбекютата в парк „Лаута“ ще започне концерта на „Биг Бен Пловдив“, след което ще се проведе състезание по караоки с много награди за участниците.

Около 21.00 часа отново на същото място в парк „Лаута“ жителите и гостите на града ще имат възможност да се насладят на филмова прожекция. Организаторите са осигурили  по-рано през деня от 11.00 часа безплатна кино прожекция за децата на район „Тракия“ в кино „Фейсис“– „Да дресираш дракон 2“.

По време на празника ще бъде даден и старт на инициативата „Добър ден е добро начало“. Нека сред негативните новини и напрегнатото ежедневие да намерим време за усмивка и добра дума, призова кметът на „Тракия“ Костадин Димитров и допълни: „Добър ден е наистина едно добро начало“.

Ще има много настроение, танци и награди. Заповядайте на празника „На Тракия с любов“!, приканват кметът Костадин Димитров.

Подобни статии

Top