Район „Централен“ празнува официалната номинация за Европейска столица на културата

Стефан Стоянов поема поста на Пловдив 2019

Кметът на район „Централен” Георги Титюков кани жители и гости на града на празничен концерт на 23.05.2015 г. (събота) от 11.30 часа пред ТЦ „Гранд” заедно да празнуват официалното обявяване на град  Пловдив за Eвропейска столица на културата – 2019г. от Съвета на министрите в Брюксел.

Участие в празничната програма ще вземат изявени пловдивски таланти – Вяра Антонова, Боги Петрова и Стефани Илиева, духовите оркестри на ОДК и Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков”, школа за народни танци „Луди млади”, спортна школа „Самодива”, деца от детски градини и училища на  район „Централен”, школа по танци „Ненси денс” и др.

Много весело настроение, усмивки и изненади очакват присъстващите. Ще се проведе томбола с атрактивни награди – велосипед, смартфон, торта, козметични комплекти, лакомства, топки и други изненади.

Децата от детските градини са подготвили изложба от картини, посветени на град Пловдив такъв, какъвто го мечтаят и обичат. По време на концерта ще работи и детско арт-ателие на открито, в което всички желаещи деца могат да участват в изрисуването на най-голямото пано с мото „Заедно”.

Водещ на празника ще бъде  Ася Антонова.

Подобни статии

Top