Райфъла в съда: Невинен съм, това е политическа поръчка!

Райфъла в съда

Това е политическа поръчка, заяви задържаният пловдивски бизнесмен Атанас Червенков – Райфъла в пловдивския районен съд, където в момента се гледа искането на прокуратурата за това да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Той бе доведен в съдебната зала с белезници заедно с другия задържан по разследването Васил В. точно в 14.00. Защитата обаче поиска един час почивка, за да се запознае с документацията.

Това са пълни глупости! Всички ме познават и ме знаят кой съм, каза още Райфъла на влизане в залата. Вътре той поздрави съдебния състав, обърна се и намигна на съпругата си, която беше на първия ред. Евелина Червенкова беше с ефектно розово палто и носеше найлонова торбичка с храна и вода, защото Атанас Червенков е на специален хранителен режим. След като охраната провери съдържанието на плика, той беше предаден на задържания.

Като мръсни клевети и инсинуации определи Евелина твърденията, че съпругът й се е занимавал с престъпна дейност. Той е бизнесмен и с кокошкарски изпълнения не би се занимавал, категорична беше г-жа Червенкова.

Очаквайте подробности!

Подобни статии

Top