Райфъла разказа публично за извънбрачната си връзка (18+)

Пловдивският бизнесмен Атанас Червенков – Райфъла разказа днес в съдебна зала за извънбрачната си връзка със служителката си – Павлина Хараланова. Прокуратурата проведе тричасов кръстосан разпит на бизнесмена за отношенията му с Хараланова и с другия обвиняем по делото Веселин Загорски, в присъствието на съпругата му Ева.

Червенкова с каменно лице и напълно спокойно изслуша откровенията на мъжа си пред съдии, прокурори и адвокати.

Райфъла разказа, че отношенията с бившата му любовница станали доста драматични, след като тя получила заплахи, че ще бъде отвлечена. Впоследствие той също получил такива заплахи към семейството си и затова наел двама охранители, които да са неотлъчно до него. Тъй като отношенията му с Павлина Хараланова се охладили /тя непрекъснато се оплаквала, че е сама жена и не може да се защитава, ако някой я нападне/, той я посъветвал, да си намери мъж, с когото да живее.

Хараланова не чакала да я подканят много и след около месец му казала, че си е намерила друг любовник. Тогава Червенков я посъветвал да го вземе в дома си, за да я пази. „В първите дни не ми беше приятно, изпитвах ревност, въпреки че тя казваше, че ме обича и иска да е с мен“, обясни Райфъла. Но все пак й казал, че не иска да има никакви взаимоотношения с нея.

Червенков предупредил Павлина да не се захваща с пишман похитителите си и да не иска обезщетение от тях. Тя обаче не го послушала. Около седмица след като заживяла с новия си мъж – Петър Кокошаров, тя се скарала с него, тъй като не била доволна как води детето й на училище. Тогава Райфъла осигурил превоза на детето до учебното заведение, което било екскортирано от гардовете му. Две седмици по-късно Павлина се обадила на Райфъла и го повикала в офиса им. „Тя един вид ме изнасили там, в офиса. Питах я: И кво правим, аз се измъчва така. Тя ми каза: И аз се измъчвам. Затова наех апартамент, в който да се срещаме, а тя ме заведе в Асеновград да изберем легло, защото това в квартирата не й беше удобно.“, описваше картинно подсъдимия в съдебна зала.

Той разказа още, че Павлина му пращала по вайбъра сърца, целувки и снимки на любовника си в гръб, под които пишела: „Не мога да го понасям!“ Накрая любовникът заподозрял, че тя се среща с Райфъла, тъй като усещал миризма на мъжки парфюм. „Принудих се да си купя три парфюма и да ги сменям“, обясняваше бизнесменът подробностите на връзката си.

Накрая любовницата казала, че иска да правят секс с презерватив. Отскоро нямала взаимоотношения с Кокошаров, защото той искал да си родят дете, а тя се дърпала, тъй като се опасявала, че Райфъла ще я зареже. След това му казала, че всичко ще се оправи, ако той се разведе с жена си, а тя се раздели с другия си любовник. Помолила само да изчакат след коледните и новогодишни  празници в навечерието на 2015-а година, за да не се травмират децата.

След празниците обаче Райфъла заминал на двуседмична почивка в Тайланд с жена си и децата им. Там стоплили отношенията си и като се върнал, Павлина му се разсърдила. Докато бил там тя искала да го накара да ревнува и му пратила снимка с пръстен, обяснявайки, че се е сгодила за Кокошаров. Впоследствие признала, че е излъгала и му вдигнала скандал в офиса им заради отношенията с жена му.

„Тя много се озлоби“, разказа Райфъла. Направила му сцена в офиса пред свидетели и го наричала „малоумник, изрод и лъжец“. „Тя така наричаше и детето си – за нея беше нормално да говори така. Тя биеше детето си с юмруци и с пръчка, която държеше в къщи, тъй като са му ниски оценките“, разказа бизнесменът. „Тя си тръгваше, когато иска, ако нещо не й хареса. Това много пречеше на бизнеса ми, защото когато се разсърдеше не работеше и блокираше работата. Много разчитах на нея като съдружник в работата ми. Тя  ме манипулираше, но ако съм можел да я заменя, щях да го направя“, обясни в залата Червенков.

Той разказа още, че на Коледа 2014-та година, Павлина го накарала да я заведе в Стара Загора. Кокошаров й звънял непрекъснато, да й каже, че няма да купи игра, която струва 900 лева на детето й. „Принудих се аз да я купя, още я изплащам“, посочи подсъдимият.

Червенков разказа, че след круиза в Тайланд се срещнал с Веселин Загорски, който имал да му връща 3000 лева заем и мъжът му разказал, че е запалил колата на своя стоматолог, тъй като му взел 160 лева. Загорски казвал също, че има група от много здрави момчета. „Те се занимаваха с престъпления“, допълни в залата Райфъла.

„Името „Хипоталамус“ нищо не ми говори. Само този черния го знам, че ми иска 100 хиляди лева. Аз оттам го знам. След като ме задържаха, с изненада усанових, че съм поръчал убийството му – от пресконференции, медии…“, допълни той.

Загорски му бил разказвал за лекар, който дължал на баща му пари. Той му бил палил колата, защото искал да му върнат парите за прегледите. „Никога не ми е споменавал думата „Хипоталамус“, каза още Райфъла. Впоследствие бизнесменът обясни, че като се върнал от чужбина Загорски му казал, че запалил служебната кола на Кокошаров – любовника на Павлина Хараланова. Самата Павлина не му била казвала нищо, а Червенков по това време бил на лов – там разбрал за палежа. За палежите на колите на бившия депутат Антоний Йорданов, съпругата и жена му, научил от медиите. „Той ми е бивш приятел“, подчерта в залата бизнесменът.

Докато траеха откровенията на Райфъла, не спираше разправията и между адвокатът му Илиян Василев, съдия Даниела Събчева и прокурор Атанас Янков. Обвинителят настоя показанията на Червенков да са при закрити врати, тъй като изнасял интимни подробности от живота си, но никой не го подкрепи и делото остана открито.

В крайна сметка по обяд Райфъла обяви, че е изтощен, не може да стои на краката си и изпитва болки, затова трябва да седне. В резултат съдията даде почивка и оповести, че денят ще продължи с разпити на другите подсъдими и трима от свидетелите, призовани за днес. Разпитите на останалите бяха отложени за 10 юни.

 

Подобни статии

Top