Ральо Ралев: Преасфалтирахме 4500 кв.м улици

Инфраструктурните проекти са най-важното, което сме направили през изминалата година. Това заяви кметът на район „Северен“ Ральо Ралев по време на годишния си отчет за свършеното в района. Изцяло са преасфалтирани 4500 кв.м улици, запълнени са над 2000 кв.м дупки и са ремонтирани участъци с паваж на улиците „Димитър Стамболов“, „Васил Левски“ и булевардите „Дунав“и „Северен“.

Районната администрация най-накрая успя да асфалтира ул. „Петър Шилев“, въпреки че тя беше включена сред обектите за водния цикъл. Тъй като пари оттам така и не дойдоха, а повече не можеше да се чака, ние направихме всичко възможно да я ремонтираме, посочи пред пълната с жители на района зала, кметът Ральо Ралев.

Още три улици са били напълно обновени, а догодина ще бъде асфалтирана и ул. „Стара планина“ в кв. „Захарна фабрика“, обеща Ралев.

Успех за нас беше завършеното преустройство на пералното помещение в ЦДГ „Дъга“, където открихме нова група, три фитнеса на открито, три детски площадки, допълни кметът на „Северен“.

Районната администрация е успяла да поправи също тротоарите на 15 улици, похвали се Ралев. По думите му хората повече се радвали на ремонтираните тротоарни настилки, отколкото на асфалта.

Районният кмет допълни, че за три години почти двойно са скочили приходите от гаражи и тротоарно право. За догодина той обеща да продължи с преасфалтирането и ремонтите, докъдето му стигнат парите.

 

 

Подобни статии

Top