Рампа за хора с увреждания на Детската железница

Рампа за хора с увреждания ще бъде изградена на Детската железница „Знаме на мира“ в Пловдив. Днес ще бъде даден старт на строителните дейности, като целта е да бъде изградена достъпна среда за тях. Ще бъде отчетена и проведената през миналата есен Седмица на благотворителността (19.09.2014 год. – 28.10.2014 год.).

В организирането на събитията в Седмица на благотворителността 2014 се включиха Ротаракт Клуб Пловдив – Филипопол, Зонта Клуб Пловдив, Балет „Ера“, Национален алианс за работа с доброволци, БЧК – Пловдив, Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и др.

В рамките на Седмица на благотворителността 2014 бе реализирана кампанията „Жълти стотинки“.  Сред благотворителните мероприятия, които се проведоха по време на Седмицата бяха театрална постановка „Завещанието на целомъдрения женкар“, хип-хоп концерт на Bobo&The Gang, класове по зумба и пилатес, кулинарна академия с Ути Бъчваров, концерт с Тони Димитрова, бал с Васил Петров, танцов спектакъл „Извинявай, Живот!“, Салса парти и др.

 

Подобни статии

Top