Рейс затисна жена в Пловдив, има тежки травми

Млада жена пострада тежко в поредна катастрофа на пътя Пловдив-Брестник

48-годишна жена от Садовското село Моминско е настанена с много тежки травми в УМБАЛ „Св. Георги“, след като бе затисната от пътнически автобус в Пловдив. Информацията потвърдиха за DCNEWS от пресслужбите на болницата и ОДМВР.

Нелепият инцидент е станал около 8.00 ч. тази сутрин в близост до предприятието „Пишещи машини“ в район „Тракия“. Все още няма яснота как точно е станала драмата и какво я е предизвикало. Най-вероятно автобусът е поднесъл и е притиснал жената към оградна стена, предполагат от полицията.

Ранената жена е с множество травми. Тя има счупени ребра от двете страни, част от които са пробили гръдния кош. Засегнати са и белите дробове, а в коремната кухина има кръвоизлив. На две места е счупен тазът, като в тазовата кухина също има кръвоизлив. Пострадалата е с фрактура и на китката.

Жената била докарана в болницата в съзнание, но състоянието й е много тежко, уточниха от пресслужбата на здравното заведение. Най-вероятно след като бъде стабилизирана, ще й бъдат направени необходимите дренажи и операции, коментираха оттам.

 

 

Подобни статии

Top