Реформаторите: Гласувайте, за да не дойде кмет от ДПС!

Реформаторите: Гласувайте, за да не дойде кмет от ДПС!

Водачът на листата на Реформаторския блок в Пловдив д-р Димитър Шишков категорично отрече твърденията, че включването на дадена личност в кандидат-депутатската листа струва 50 или 100 000 лева. Шишков заяви, че финансирането на коалицията е абсолютно прозрачно. Известният пловдивски уролог призова пловдивчани да гласуват, в противен случай в близките години градът може да се управлява от кмет на ДПС.

Пловдивската листа на реформаторите е съставена от професионалисти и финансово независими хора със средна възраст между 40 и 43 години, заяви д-р Димитър Шишков. Той каза, че на предстоящите избори най-важното е хората да гласуват.

„Основните ни приоритети са правосъдната система, образованието, здравеопазването и националната сигурност”, заяви водачът на пловдивската листа.

Шишков коментира, че една от основната задача на партията на местно ниво ще бъде възраждането на бизнеса. По думите му това е една от грешките на сегашните управляващи. Заради налозите губим много от бизнеса в града, а кагато няма бизнес няма и нищо друго, допълни водачът на листата.

Според Шишков най-важно за Пловдив е да се работи по европейски проект , но без да се пренасочват средства за други дейности. Той допълни, че за реформаторите е важно да се увеличи раждаемостта и се спре напускането на страната от младите хора.

 

Подобни статии

Top