Реформатори и ББЦ регистрираха листите си в РИК 16

Реформатори и ББЦ регистрираха листите си в РИК 16

Реформаторският блок внесе под номер 21 документи за регистрация на листата си за участие в предстоящите парламентарни избори. Водач е пловдивският уролог д-р Димитър Шишков. Той каза, че кампанията, която ще водят реформаторите, няма да бъде насочена против отделни партии, а ще бъде „европейски тип с с реални решения и предложения.”

Целта на реформаторите е да се покажат като принципен участник в политическия живот на страната и като предвидим партньор, който не поставя партийните интереси над България. Според водача на листата на блока д-р Дититър Шишков с вота си пловдивчани ще решат дали да живят по стария начин или по европейски модел – с ясни правила и без задкулисни игри.

„Ако не успея аз и следващите в листата на Реформаторския блок да се преборим лично ще излезна пред пловдивчани и ще си подам оставката. Ще обясня, че съм бил безсилен да се справя със статуквото или че не съм си изпълнил обещанията”, посочи водачът на листата на реформаторите в Пловдив д-р Димитър Шишков.

Партия „България без цензура” беше регистирана под номер 23 в Пловдив град. Документите подадоха градският зам.-председател Дяко Дяков и водачът на областната листа Мартин Иванов.

Дяков обеща позитивна кампания. „Ще даваме решения на многото проблеми в обществото, свързани с образованието, съдебната система, доходите на хората, здравеопазването. Ние разчитаме водачите на останалите партии да не избягат от дебат по тези проблеми”, посочи той.

Амбицията на партията на Бареков е да вкара двама или трима народни представители от града, като самият той е водач в Пловдив и още толкова от областта.

 

 

Подобни статии

Top