Риба, рубини и сапфири продава тази седмица НАП Пловдив

skumria

Близо 21 тона скумрия обяви за продан Националната агенция за приходите в Пловдив. Стоката беше спряна преди дни от звеното за фискален контрол към НАП Пловдив заради съмнения, че няма да бъдат платени дължимите данъци след реализацията й на пазара у нас. Рибата е ловена в студените и чисти води на Атлантически океан и според експерти се отличава с висока масленост. Агенцията по безопасност на храните потвърди годността й и от утре желаещите да я закупят могат да участват в процедурата по пряко договаряне, обявена от приходната агенция в Пловдив.

Процедурата по пряко договаряне на стоки дава възможност за продажба в много кратки срокове и на изключително атрактивни цени за клиентите. Подробностите за участие, сроковете за огледи и за подаване на ценови оферти, както и телефоните за контакт с експертите от НАП Пловдив са публикувани на е-адрес  http://nraapp04.nra.bg/targove/pages/index/pid/4251.

Тази седмица Агенцията в Пловдив предлага в търг и богато разнообразие от златни накити, рубини и сапфири – общо 10 894 броя, и сребро във вид на пластини и отливки. Изделията са конфискувани от митничарите край Свиленград след пресечен опит за контрабанда. Могат да бъдат огледани от кандидат-купувачите днес и утре, а до 6 август се внася депозита в размер на 20% от първоначално обявената цена.

До края на лятото се очаква да приключи оценката на 10 броя диаманти и още 35 кг сребро, също конфискувани в полза на държавата при осуетен опит за контрабанда край ГКПП „Капитан Андреево“.

Повече информация за тези и други продажби, организирани от Националната агенция за приходите, е достъпна в интернет страницата www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top