Рисуват графити в ОУ „Димитър Талев“

Графити артисти от цяла България ще рисуват отново в Пловдив. Събитието  започва от 10:00 часа днес и ще приключи в 19:00 часа утре. Вечерта е запазена за  взривяващо парти в клуб „No Sense” в Капанa, с участието на специалните гости от  Fruti Session – едни от най-свежите DJ crew-та в България, които ще ви отведат в различните измерения на музикалното възприятие и ще заредят всички с още повече еуфория и адреналин.

По време на светлата част от деня фестивала ще има няколко сцени:

– Художествено оформление на фасадите на сградата на ОУ „Димитър Талев“. В събитието ще вземат участие едни от най-известните графити артисти в България, като Настера, Естео, PTK, CMS и много други.

– Работилници за малки и големи – графити уъркшоп и много други.

За доброто настроение ще се грижат диджеи, които ще вкарат допълнителна атмосфера на събитието. През двата дена ще се чуе преплитане на множество стилове модерна, олд скуул, етно и електронна музика.

„Стрийт Арт Фест” обединява и събира на едно място много артисти,  художници и млади хора от цялата страна. Интересът към изминалите издания на фестивала продължава и до днес.

„Стрийт Арт Фест“ Пловдив се откроява с оригиналност и характер, което го нарежда сред най-добрите събития от този род в България. Фестивалът е изцяло насочен към младите хора и дава поле за изява и реализация на способностите им. Участие в събитието взимат най-добрите улични артисти от цяла България, което го прави един значим фестивал на национално ниво. „Стрийт Арт Фест“ Пловдив е един от малкото фестивали в България, които са насочени към уличното и графити изкуство, което популяризира града по един оригинален начин, като генерира ясен артистичен резултат и привлича нови публики. Чрез използваните модерни и иновативни решения в сферата на културата се променя средата, която обитаваме и  се превръща в  по-модерна и красива, като с това привличаме интереса на гражданите и гостите на града.

 

Подобни статии

Top