Романтичен хороскоп за 2017

Любовен хороскоп за 2017 година: четири зодии ще срещнат голямата си любов!

Овен – голямата любов го връхлита през февруари 

За Овена 2017 г. е период на благополучия и радости в полето на чувствата. Още през февруари на вратата му може да почука голямата любов, която след месец ще стигне до логичният завършек – изборът.

И представителят на този знак ще трябва да реши дали да продължи напред или да остане на място и да живее както досега.

За Овена, който вече си има семейство годината обещава да бъде тиха и омиротворена. Но ако бракът го свързва с огнен знак, спокойствието ще им дойде в повече. Вялият и скучен живот ще омръзне и на двамата и бракът може да се окаже на прага на разрива.

Отношенията започнали през 2017 г., обаче, обещават да бъдат дълги и неразрушими. Особено, ако са скрепени пред закона.

Крехки любовни отношения за Телеца

Любовният хороскоп вещае за Телеца неопределени, крехки и непостоянни връзки в началото на годината. Философският подход и вродената тактичност ще му помогнат да се справи с всички проблеми и да намери изход от ситуацията, съхранявайки любовния съюз.

Желателно е да търси компромиса и са преодолява всички трудности с финес. През пролетта ще успеят да се разсеят и повеселят Телците, които не са обвързани с брак.

Приятни романи, нарастващо чувство на привързаност и любов чака представителите на зодията в началото на топлите месеци. През лятото Телецът трябва да престане да флиртува, а в края на годината да се погрижи за любимия си, за да не влоши отношенията им.

Близнаците да не флиртуват с всеки срещнат през лятото

За Близнаците пролетта на 2017-а е решаваща – или ще живеят с половинките си до края на дните си, или ще се разделят съвсем скоро. Новите познанства ще започнат от лятото, но, макар и с усилия на волята, трябва да се построят да не флиртуват с всеки срещнат.

Семейните двойки до лятото ще минат проверката за здравина на връзката и онези, които устоят на изпитанията ще имат дълга и щастлива връзка.

През зимния период планетите подпомагат възникването на нови чувства, които обещават да бъдат горещи и силни. Но дори този „избухнал“ роман да не прерасне в постоянна любов, не бива да се разстройват. Защото Близнаците ще получат безценен опит, който ще им послужи в бъдещи любови.

Самотният Рак ще срещне своята половинка

През първата половина на 2017-а Ракът трябва да се научи на търпение, иначе дрязгите, споровете и обидите ще го съпровождат през цялото време.

Самотните ще бъдат сполетяни от голяма любов. Периодът ще стане знаменателен с приятна среща, която може да прерасне в дълга връзка.

Зимата ще премине в апатия, но с настъпването на пролетта Ракът ще се събуди от сън готов за решителни действия на любовния фронт.

Онези отношения, които досега не са се отличавали с голяма стабилност, в края на годината ще започнат да се разпадат и представителят на знака ще потърси нещо по-добро за него.

Онези, които се намерят с правилния за тях човек през 2017-а, ще тръгнат през живота ръка за ръка, поддържайки се във всичко.

Любовта ще почука на вратата на Лъва

Годината няма да поднесе на Лъва прекомерни неочаквани емоции. Но през пролетта го очакват доста приятни срещи, които могат да прераснат в сериозни, продължителни отношения.

Самотните Лъвове през 2017-а непременно ще намерят своето щастие. Само трябва да дочакат и любовта ще почука на вратата им.

Съдбоносната среща вероятно ще се състои още в началото на годината, но не си струва да се разпиляват в случайни връзки, а да чакат „единствения“, докато не го намерят. Очаква ги година, изпълнена с любов и романтика.

Страстни нощи за Девата

Любовният хороскоп обещава за Девата наситени и страстни нощи. Особено нажежени ще бъдат от февруари до март. В това време организмът на Девата ще бъде преизпълнен от пролет, любов и романтика. Ще й се прииска нещо необичайно, ново, каквото до този момент не е изпитвала.

Девата трябва да се бои от своите желания и потребности, защото подобно поведение може да доведе до лоши последствия.

Онази, която търси своята половинка, през 2017-а трябва да прояви бдителност – защото може да е съвсем наблизо и да пропусне щастието си от недоглеждане.

Девата е задължена да проявява настойчивост и решителност в любовните дела.

Безотказен успех за Везните през януари

В началото на 2017 г. на много представители на знака ще се приискат любов и хармония, огнени страсти, романтика и любовни приключения.

Астролозите съветват Везните да вземат нещата в свои ръце. През януари ще се ползват с безотказен успех при срещуположния пол, затова имат шанс да създадат дълготрайни отношения.

На семейните, звездите препоръчват да заминат на романтично пътешествие, за да укрепят брака си и да възобновят угасналата страст.

Жените Везни, които чакат принца на белия кон, през 2017-а ще го срещнат. А що се отнася до мъжете, те ще бъдат прекомерно ревниви, от което могат да пострадат дори перфектните им връзки.

Трябва да проявят повече доверие към любимите си, за да не страдат от излишни скандали.

Пожар в сърцето на Скорпиона

В сърцето на Скорпиона през 2017-а избухва страстта, а в края на периода тя се превръща в истински пожар. И няма никакво значение дали е обвързан или не.

В средата на годината е възможно да срещне истинската любов или да възобнови отдавна изгубена връзка с човек, който е заминал далеч.

Лятото е най-подходящото време за встъпване в брачен съюз, затова онзи Скорпион, който е решил да го направи – да побърза. Очаква го светъл и дълъг семеен живот, изпълнен с любов и взаимно уважение.

Желателно е да не върви през просото и да остане верен на партньора си, защото няма да има шанса да поправи счупеното.

Неизпитвани досега усещания за Стрелеца

Покровителят на 2017-а е Уран, затова Стрелецът ще изживее неизпитвани никога досега усещания в любовта. Сърцето му ще бъде преизпълнено от романтични чувства през цялата година.

Родените под този знак ще пръскат флуиди наляво и надясно и може би подвластен на чара им ще стане и някой изключителен човек.

Онези, които са сами, в началото на годината ще изпитват лека тъга, но с идването на пролетта ще им се усмихне успехът и ново запознанство ще прерасне в нещо повече.

Разнообразни емоции за Козирога

Кавги, обиди, раздели, събирания, страст, романтика – годината ще бъде изключително бурна и разнообразна за Козирога.

През зимата вероятно ще се случат много раздели, но не бива да се отчайват, защото съвсем скоро хората от този знак ще срещнат истинската, неугасваща и непобедима любов.

Самотните Козирози ще добият щастие и несъкрушими чувства, срещайки онзи човек, заради когото могат да повдигнат планина.

Затишие при самотните Водолеи

Спокойствие и затишие очакват родените под знака на Водолея през 2017 г. Семейните двойки, обратното – ще почувстват прилив на сили и любовна активност, доказвайки сами на себе си, че са направили правилния избор.

Краят на годината ще бъде преливащ от романтика. Водолеят ще започне да подарява цветя да организира романтични срещи, вечери на свещи, малки бягства, подаръци. И от това любовният фронт ще цъфти и крепне.

Рибите ще се къпят в любов

През цялата 2017-а Рибите буквално ще се къпят и ще плуват в любов. За някои от тях това ще бъде чисто ново чувство, а за друго – разжаряване на старата страст.

Не бива да се доверяват на мимолетни увлечения, защото рискуват да пропуснат единствения човек, който им е писан от съдбата.

Рибите, които има здрава и стабилна връзка, ще се наложи да се вслушват в желанията на партньорите си и да уважават мнението им.

В края на годината да се готвят за нови познанства, чрез които в душата им се се разнесе щастие и покой.

 

Източник: highviewart.com

Подобни статии

Top